Sötét

Ezért rúgtak ki az iskolából 

Paul Street
Feliratkozás 360
Megtekintés 674 E
98% 6 634 105

Film és animáció

Közzététel:

 

2020.ápr.25.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 80   
LilyJoe Official
LilyJoe Official 10 órája
Én 4.-ben átmentem egy másik iskolába és ott olyan szinten undorító gyerekek voltak hogy teljesen megutáltam az iskolát, konkrétan csak azért mert új voltam és faluban laktam összefogott ellenem az osztály, kitaláltak hazugságokat amiket elterjesztettek, hazudtak rolam a tanárnak és a tanár persze hogy a 20 embernek hitt nem nekem, lány vagyok de 5.-ban, 6.-ban meg is ütöttek a nálam nagyobb darab fiúk, de persze egyszer visszaszólta, visszaütöttem vagy valami én kaptam a beírást, de mindig visszaütöttem azért Amikor megtaposták a cuccaimat akkor elhitte a tanár és egyszer leszidta az osztályt, 3 napig békén hagyták utánna ugyanúgy ment tovább, utánna a tanár leszarta 7.-ban sikerult elmennem onnan, ne is tudom hogy bírtam ki 3 évet mindennapos megalázással meg ilyenekkel Személyiségzavarom lett a trauma miatt, ez járt ugye depresszióval, volt olyan hogy 13 éves gyerek voltam, de öngyilkos akartam lenni, mert egyszerűen elegem volt abból, hogy sosem tudok egyenrangú lenni, mindig lent vagyok Az új osztályom egy okés osztály, de egyszerűen nem merek odamenni beszélni, mert félek, hogy ők is megszólnak, de most jön a lényeg Az osztályfőnökömnek nem vagyok egy szimpatikus ember, szóval a három geci év után kaptam egy manipulátor fos osztályfőnököt A jó dolgozataimat elhagyja, hazudozik rólam, az ötös dolgozatokat be sem írja néha, a nem megírt dolgozatra egyest ad és a szüleimnek csak azt mondja: A gyermekük üljön le és tanuljon Jött a nyolcadik, végre kiismertem ezt a nyomorékot, randivonalon megtaláltuk amúgy a barátnőmmel ahogy a buláját fotózza xd Az osztályt kicsit próbálja ellenem fordítani és amikor kitört belőlem az iskolában a depresszió odajött és nyalizott és azt mondta, hogy az osztályban mindenki utál engem és, hogy ezért nekem tanulnom kell, hát ezen magamban nevettem egy nagyot Most 9.-es leszek és mindenképp elmegyek ettől a faszomba és hát igen nekiállok magamban bizonyítani
David
David 15 órája
Erről már volt egy videó nem?
Ádám Arany
Ádám Arany 15 órája
Én velem majdnem, ugyan ez megtörtént negyedikben, csak annyival más, hogy engem nem a tanárikar, hanem csak egy tanár (az osztályfőnököm) akart kirúgatni. Az volt a szerencsém, hogy az igazgatónő átlátott a szitán, és "megmenekültem", és azóta is ugyan oda járok.
Orgi Mester
Orgi Mester 16 órája
A tanárok 99%-a úgy éli le az életét, hogy másik felnőtt ember nem látja dolgozni. Ez egy idő után rá is nyomja a bélyeget a személyiségükre.
László Magyar
Valami gondog vannak a tanárod fejében!
KaLminator CskmY
Nagyon ott vagy!!!Frankón őszinte vagy!!!Gratula az őszinteségedért !!!
Márk Bedővári
Pont olyan mint az én volt osztályfőnőkőm egy jegyel lehúzott mert olyan dolgot tett amit nem lett volna szabad és emiat anya szólt az igazgatonak
Tunde Kiss
Tunde Kiss 2 napja
Nezd meg a "Covert Narcissist" - rol a leirast. Raismersz a tanarnore… Tanulmanyozd a temat narciszistakkal kapcsolatban es mindent megertesz a motivaciojukrol.
Beatrix Jakab
Beatrix Jakab 2 napja
Szép arcod van.
Zoltan Szabó
Zoltan Szabó 3 napja
Őszintén megmondom énsem azért nézem a videóidat mert szimpatikus vagy, hanem a content miatt, mert jó videókat csinálsz. Kifejezetten problémás, nagyszájú gyereknek tűnsz és valószínű nem lennénk jóban ha egy intézményben tanulnánk/dolgoznánk, de amit veled műveltek, az egyszerű gonoszság, ilyen fenyegetéseket a legproblémásabb diákoknak sem kéne kapniuk, ezért nem értem, hogy vagy képes nevek nélkül beszélni erről az esetről. Szerintem nevekkel, helység és intézménynevekkel kellett volna megcsinálnod ezt a videót, hogy szembenézzen a nő a tettével, és megtudják az emberek, hogy milyen jófej a tanárnő. Ettől függetlenül becsülöm benned, hogy mégsem említed őket névszerint, de nagyon megérdemelnék mert amit ott elkövettek, az a pedagógusi magatartás szöges ellentétje, az ilyennek el KELL veszítenie minimum a munkáját. Amúgy jó videó lett ez is.
Katona Káró
Katona Káró 4 napja
Az én történetem egyáltalán nem olyan durva mint a tiéd de gondoltam megosztom veletek. 1.osztálytól 4.osztályig a matek tanár nagyon negatív volt hozzám minden osztályban meg akart buktatni. Szüleim először azt hitték, hogy velem van a baj, de miután 4.osztályban 2es lett a bizonyítványom édesanyámnak elege lett. Át iratot egy jobb elitebb suliba 5. Osztályban 4es volt az év végi bizonyítványom. Azóta 7.osztályig sosem volt 4es nél rosszabb a Bizonyítványom. Most sem lesz 4esnél rosszabb. Így végül kiderült, hogy nem velem van a baj.
reni
reni 4 napja
Miközben hallgattam a videót, számtalan kérdés jutott eszembe, de végül minden csak egy "miért?"re vezetett. A világunk nem változott. A régi rendszer ugyanúgy jelen van, csak mostmár más címszó alatt. Mint, ahogy a videód tükrözi az oktatásban, a politikában, a magánéletben, és már az interneten is (stb). A modern világunk csak a kivitelezésben változtatta meg a régi rendszert, és gondolkodásmódot. Sajnos még a 21.százatban is egy gyűlölettől hemzsegő társadalomban élünk, ok nélkül ítélkező és rosszakaró emberek között. Ezen teljes mértékben sosem lehet változtatni. De az a szomorú, hogy a nagy emberek esetében, akik irányítják az életünket, legyenek politikusok, híres cégek, stb, is jelen van a manipuláció, a kihasználás. Talán az a céljuk hogy vakon, és bután kövessük a rendszert. Az emberekben nem látok emberséget, és egy sötét világban, sötét rendszerben tengetjük mindennapjainkat, legtöbben mit sem tudva arról, hogy mi történik körülöttünk, mert "régen minden rosszabb volt", közben talán most a legrosszabb. Remélem, hogy a fiatalság ráeszmél arra, hogy mi történik a világunkban, és egy tudatos és okos generáció leszünk. Van lehetőség a változásra, de ehhez lépni kell mindenkinek, mert egy két megnyilvánulás nem elég. Ezt a videót biztosan nagyon nehéz volt megcsinálni, és nagyon értékeljük (azt hiszem mindenki nevében mondhatom). Ha ezzel kapcsolatban lesz valami fejlemény, remélem tudatod majd velünk. 'Csak egy 14 éves kislány gondolatai'
Farkas Márton
Nem tudom, hogy ez is a szar oktatás hibája, de elmesélek valamit! Nekem alsóban voltak gondjaim. A szokásos probléma volt... Én nagyon kövér voltam és rengeteget gúnyoltak emiatt. Ezek miatt jöttek a számomra undorító dolgok. Ez pedig nem más, mint a LELKI TERROR. Még mindig gyűlölettel tekintek vissza az alsó négy évre... Ugyanis engem mindig is gúnyoltak, és amikor szóltam a tanárnak, akkor azok le se szarták. Legfőképpen a(z) (volt)osztályfőnökömről van szó. Sajnos bennem annyira felgyülemlettek ezek a dolgok, hogy sajnos tettlegességekig fajultak. Ez azt jelentette, hogy amikor beszóltak, akkor én ütöttem és sok más dolgot csináltam. Ja és nyilván olyanok is voltak, hogy engem beállítottak fociban a kapuba (Mert szeretek focizni), és bármi történt csak velem ordítoztak, hogy én vagyok a hibás mindenért. Most ezt nem azért írom le, mert magamat akarom sajnáltatni, mert tudom, hogy nem kellett volna nekem ennyire rosszul lereagálni. De szerintem egy ember sem tudja eltűrni négy évig, hogy beszólogatnak, és a tanárok nem hogy segítenének, hanem még nekem mondják azt, hogy én csinálok bolhából elefántot, stb. Egyszerűen én lettem mindig felelősségre vonva, nyilván annyi igazság volt benne, hogy tényleg nem a legjobb módon reagáltam le ezeket a zaklatásokat. De egyszerűen engem az b**szott fel, hogy a tanárok nem segítenek, mert ők nem akarnak ezzel foglalkozni. És akkor még nem tértem ki arra, hogy mindig csak én kaptam beírásokat a tetteim miatt, a f*sz osztálytársaim meg nem kaptak semmit. A végére már ott kötöttünk ki, hogy már engem tanácsolnak el, ha még egy ilyen rossz dolgot csinálok (A rossz dolog alatt úgy értem, hogy tényleg szar módom reagáltam le a zaklatásokat és ezek miatt nem csináltam jó dolgokat). Ja, és természetesen kérjek bocsánatot a tanáromtól, hogy ekkora fájdalmat okoztam neki (Az igazgató mondta ezeket). A szüleimre szerencsére számíthattam. Ja, és később az is kiderült, hogy a Főigazgató nem is tudott ezekről... Nekem az a négy év életem legrosszabb négy éve volt. Szerencsére végül is eljöttem. Azóta teljesen kiegyensúlyozott vagyok. (Szerencsére az alakom is megváltozott :) ). Ezzel, most nem az a célom, hogy magamat sajnáltassam, és tudom, hogy nem a legjobb módon reagáltam le a dolgokat. Csak le akartam írni ezeket, hogy a sok tanár le se szarja a diákokat. És arról nem is esett szó, hogy egyes tanárok milyen szarul tanítanak...
Márk Baranyai
Jelenleg is ez történik velem szerintem...
Bobandrol
Bobandrol 5 napja
<a href="#" class="seekto" data-time="2239">37:19</a> kaccsint
Dániel Tálas
Nem értem azt hogy némelyik tanár miért azokkal a diákokkal szúr ki, akikben van kellő intuíció, motiváltság, és ambíció, úgy gondolom hogy ebben az oktatási rendszerben sok tanár nem él, hanem vissza él azzal a titulussal, amivel az iskolában tartózkodhat. De minden esetre emelem kalapom előtted, egyrészt mert veled egykorú vagyok, és az abszolút empatizálom a te helyzeted, nem lehetett könnyű, de sikeresen túl léptél rajta, ebből látszik hogy a mentalitás sokszor erősebb tudd lenni mint a fizikális tulajdonságok.
Emese Zs
Emese Zs 5 napja
Hát èn sirok hogy itt vannak tanárok is xdd
Milán Lipták
Mi is végig beszéljük az előadásokat a haverommal de legfeljebb egy szóbelit kaptunk
Bence Balazs
Bence Balazs 6 napja
<a href="#" class="seekto" data-time="1178">19:38</a> ?????
Antal Airsoft Székelykeresztúr
Sajnos ez elég gyakori! Kommunista manipulációs nyomás. Úgy tudnak manipulálni mintha non-verbális szakértők vagy kriminalisták lennének. Durva de még kell 30-40 év amíg a kommunizmus nyomai is eltünnek.
Karesz 00
Karesz 00 6 napja
666 666 MEGTEKINTÉS kevesebb
János Fodor
János Fodor 6 napja
Üdvözletem Pau Street! Én egy nyugdíj előtt álló szakképzésben tanító tanár vagyok. (Nagyon remélem, nem olyan tanár vagyok, mint a volt osztályfőnöke!) Egyszer már írtam egy hozzászólást, de most nem találom! Személyesen nem ismerem. Rátaláltam "Azahriah" oldalára is! Ha én lettem volna az osztályfőnöke, én k..va büszke lettem volna Magára, hogy ilyen tehetséges, intelligens tanítványom van! Több videóját láttam! Azt kell hogy mondjam, egy ilyen fiatal ember nagyszerű videókat készít! Az "Azahriah"oldala is nagyszerű! Menjen vissza az osztályfőnökéhez és mutassa meg neki, milyen tehetséges! Nem ismerem az osztályfőnökét se, de biztos vagyok benne, hogy közel se ilyen tehetséges, mint maga! Én hiszem, hogy Maga sokra fogja vinni!
Kornél Fekete
Te nem mérgezed az embereket a videóiddal ennyi erővel akik a horror filmeket csinálják a sátán szüleményei pedig ők sem azok, csak szórakoztatják az embereket akiket ez érdekel. nagyon jó videós vagy. :)
zsoltinnyoo
zsoltinnyoo 7 napja
Nem mostanaban volt, kb 17-18 eve, voltak gondjaim gyerekkent es ezek vegett elkuldott a pszichologus egy 2 hetes kivizsgalasra. Ezt kovetoen 5. osztalyrol beszelek, az osztalyfonok kikuldott a terembol es elmondta minden gyereknek merre voltam es hogy vigyazzanak velem mert nem vagyok teljesen 100-as. Mondanom sem kell ez volt a halalos iteletem ebben az iskolaban, 6. osztalyt mar masik iskolaban kezdtem. Mint kiderult nem volt semmi bajom egyszeruen csak aktivabb gyerek voltam az atlagnal. Sikeresen megnyomoritotta fiatal eveimet ez az amigy kituntetett ven kurva. Nem vagy egyedul PaulStreet. Mar joval a te eseted elott is voltak ilyen beteg allatok. Szerencsere felnottkent mar nincs ram hatassal.
Balázs Dobos
Balázs Dobos 7 napja
Aki a névre kiváncsi:Éva
Petra Priger
Petra Priger 7 napja
Megnézem a reklámot, hogy több pénze legyen❤️❤️
Zaránd Ádám
huvid.info/video/npKalq2I2dmxdZo.html kíváncsi vagyok hogy ki mit gondol erről az emberről.
Zaránd Ádám
@CrafteniM néhol egy kicsit igaza van, aláírom, de azért sokat elmond róla hogy minden ki van kapcsolva. Oké, a leírásban ott van hogy miért kapcsolta ki a COMMENTEKET, de akkor kapcsolja ki hogy a videói alá kapott commentekről kapjon értesítést.
CrafteniM
CrafteniM 7 napja
Ennek a "hülyének" teljesen igaza van!
Krisi Fiu
Krisi Fiu 8 napja
Én ugy tudom hogy valami VIK nevű szeny gimnáziumból is kirugtak
Krisi Fiu
Krisi Fiu 8 napja
Elnézést maga az apuka?
Attila Baukó
Attila Baukó 8 napja
Rosszul tudod?
Farkas Games
Farkas Games 8 napja
Ismerek valakit akivel ilyen történt. ( vagyis hasonló ) Másik iskolába mentek. Nagyon jól tette.
Jinkyong Park
Jinkyong Park 8 napja
Szia. Nagyon nagy dolog hogy ezt el tudtad mondani mindenki előtt higy végig tudtad mondani és hogy ilyen jól felfogtad a helyzetet. Nekem is voltak rossz élményeim. Még ötödikben meg mondta a történelem tanárom hogy hülye vagyok és nem vagyok az iskolába való (8 osztályos gimnázium) aztán hatodikban egy zongora művész mondta meg hogy tehetségtelen vagyok és aztán hetedikben a matek tanárom szállt rám olyan szinte hogy már direkt hibát keresve vont le pontokat a dolgozatomban. Én most vagyok kilencedikes és még nem sikerült mindent feldolgoznom mert közben egyéb problémák is adottak de nem ez a lényeg. Nincs annál fontosabb hogy a lelki épségünk rendben legyen ugyanis a lelki sebek sokkal mélyebbek és tovább fájnak. Tiszteletem hogy sikerült ennyire feldolgoznod mert ha nem is vagy vele elégedett (bár ezt nem tudhatom) akkor is ez hatalmas dolog hisz már nem vagy olyan szörnyű állapotban mint akkor.
Leviinho
Leviinho 8 napja
Minden tiszteletem a tiéd. 👌🏻
Rolcsi Sebők
Rolcsi Sebők 8 napja
<a href="#" class="seekto" data-time="2239">37:19</a> mi volt az a kacsintás? amúgy igazad van ezzel kapcsolatba nem értem mért kel egy tanárnak manipulálnia a gyereket
Gamer Tamás
Gamer Tamás 8 napja
Heloo én átmentem egy másik iskolába ami aba a faluba volt az othonomtol nem mesze és aban a 2. osztálytol az 5. osztályig engem minden áron ki akartak rugatni és ez benem egy kurva nagy lelki sérelmem lett jó hogy el késziteted ezt a videót mert akikel ez történik anak nagyon jo tanácsokat is tudsz adni
Auróra animefan
Meg is értelek, az tény hogy vannak ilyen tanárok mint amiben a videódban is beszéltél, de vannak nagyon kedves tanárok is . de örülök hogy bátor vagy és ezt kimondod magadból , ugye tudod hogy erre nem sokan képesek?! nekem tény hogy nem volt ilyen kemény esetem de gondoltam leírom kommentbe: nekem 6 éves korom óta van egy betegségem amit nem tudtak megállapítani hogy micsoda,de epilepsziának mondják, mert arra hasonlít a legobban , de ha nem bánjátok most nem fogogm kielemezni hogy milyen is ez a betegség. de a lényeg az hogy nekem az osztályba nagyon sokat kellet szenvednem hogy eltűrjem hogy nem mehetek másik suliba sem az volt benne a legjobb. az osztályban nagyon sokat voltam egyedül , szomorú, ...stb. ezért kezdet emészteni a depresszió. a tanárok látták , de nem tettek semmit. a szüleimnek se mondtam semmit , a mai napig sem tudnak semmit sem az egészről. ez egészen 6. ig tartott mert utána jött egy kedves tanár , és általa hogy mellettem volt nem éreztem magam egyedül, mindig vártam az ő óráját, midig vártam am magyart ,mert mindig figyelt mindenkire , de nem úgy mint egy tanár hanem mintha egy szülő a gyerekeihez fordulna, beszélne. és azóta elmúltak a gyilkossági vágyak, és lassan -lassan úszik el a depressziós tünetek is . én nagyon hálás vagyok, és boldog vagyok , hogy tanít engem.
Auróra animefan
bocsánat a helyesírási hibák ért, nem szándékosan írtam ilyennek őket
Carldancehard
Carldancehard 8 napja
Én velem is megtörtént hasonló esett, egyszer 19 évesen akkor tovább tanulásnál szált rám nagyon egy tanár. 20 éves korom óta van egy ex angol tanárom aki mai napig gyülöl a jó kérdés Miért? Szóval leirom én is ne maradjon titokban. 20 évesen összejöttem az ex angol tanár lányával, 1 hónapot voltunk együtt és a szomszédja G. Erika minden fajta dolgokat mondott rólam. A vicces azóta eltelt 7 év, és még mindig mindenfajta dolgokat kitalál rólam. Ha a kocsiban meglátt csunyán nézz rám, és az élettársának láttom hogy beszél és rólam van szó. Hála vannak emberek akik vissza mondják miket gondol rólam. jelenleg már 27 éves vagyok, de nem értem hogy lehet valaki tanár ekkora gyülölettel a lelkében? Én nem igazán foglalkozok vele, próbálom ignorálni de hogy ennyire rám legy szálva. Ennyire nincs 45-50 évesen élete? és a legviccesebb ha megkérdezném mi a baja velem nyilván tagadna minden vádat. Tény én már felnőtt van én megbirkozok a helyzettel és nem vagyok vele össze zárva. De egy fejlődésben lévő gyerek, aki nem tud védekezni komolyan lelki beteg lesz egy ilyen tanártól. Még rám is hatással volt éveken át, hogy mi a baja velem hogy ennyire le akar járatni. Szerintem ha valaki tanárnak megy, nem ártana neki egy szakszerü pszihologia ellenőrzés. Esetleg a sulikban is több vizsgálat kéne. Természetes hogy neked is szorongásod van, olyan konfliktusba kerültél amire nincs megoldás mert mindenki az elmebeteg tanárodnak hisz. Aki remekül tudja manipulálni a környezetett, és ellened hangolni az embereket. Itt teljes mértékben arra ment rá hogy tönkre tegyen téged. Remélem sikerült túl tenned magad rajta, és a jövőben már jobb esélyekkel indulsz neki az életben. A lényeg nem vagy egyedül, vannak szar emberek de jók is.
Gergely Spanics
@Carldancehardnálunk kb az a felfogás az oktatók részéről, hogy ha lehet, alternatív vagy reformsulikba menjünk pl Waldorf Csak akkor azt nem értem, ki fog tanítani az állami iskolákban? Nem lehet mindent annyival elintézni, hogy "szar a kormány meg a NAT". A legtöbb gyerek, akinek szüksége lenne példamutató tanárokra, az pedig állami sulikban van...
Carldancehard
Carldancehard 8 napja
@Gergely Spanics Hát az a szám elég kics, persze munkaerőt valahogy potolni kell. Csak az a baj hogy az évek alatt változik a tanárok hozzá állása is. Lehet valaki a munkája elején lelkesen végzi dolgát, de évek alatt a diákokon vezeti le a feszültséget.
Gergely Spanics
Eltés hallgató vagyok. Kulisszatitok: a tanári vizsgán felvételi előtt csak dékáni engedéllyel buktathatnak meg. Kb 20 körül van azok száma, amennyire hallottam, azoknak, akik 2011 óta buktak ezen
Balássy Lídia
Annak a tanárnak véletlen bem Anita volt a neve? Csak mert volt egy tanárom néhány éve, aki rendesen manipulálta az osztályt. Mármint egyik legjobb marátonak mindig azt mondga, hogy meg fogja buktatni, akár mibe merül, ha pl nekem és egy fiunak ugyanannyi pontunk lett a dolgozatban, ami mondjuk 44 pont és 45 ponttól 5ös,nekem megadta az ötöst, annak a fiunak nem, még akkor is, ha a tanulmányi eredményeinu kb ugyan olyanok voltak, pár osztálytásam mondta, hogy lelkileg "terrorban" tartja őket stb stb stb.
Magic Truffles
Oké, már követlek egy ideje, most nem megyek bele a click bait és egyéb dolgokba. Viszont ez tényleg tartalom. Le a kalappal.
No name
No name 10 napja
Nekem 8. osztályban volt egy legjobb barátom (fiú),elkezdett többet érezni stb. Nekem is megtetszett és hát mi lett volna, gondolom nem is jól mondanom. Ezt megtudta a matek tanárom, eleinte csak gyanusabban nézett, éreztem, hogy valami nincs rendben. Aztán egyszer félrehívott utolsó óra után talán egy keddi nap volt és mondta, hogy ennek a kapcsolatnak vége kell lennie. Különösebben nem fordítottam rá figyelmet, pedig kellett volna...Aztán teltek az idők stb. Sétáltam volna haza, de a járda kellős közepén megállított. Eléggé úgy nézett rám mintha a szemével meg akarná gyilkolni. Gondoltam biztos csak a dolgozatról akár beszélni...hát nem megfenyegetett ,hogy ,,Ha ennek a kapcsolatnak nem lesz MAI nap vége szaktanárok adok vagy szólok az igazgatónőnek". Én hát erre 15 éves fejjel mit tudtam volna mondani... Rögtön mentem a barátomhoz. Utána a szüleimhez szerencsére kirúgták. Azóta is megbántam, hogy nem vettem fel...
Zsombor Orbán
Zsombor Orbán 10 napja
Velem is hasonló történt meg egy 8 évfolyamos gimnáziumban. Hetedik félévben kerültem át egy általnos iskolába. Szerencsére pozitív csalódás volt és most ballagok. Nagyon örülök hogy átkerültem az új iskolámba.
Korina Szilágyi
Hasonló helyzetbe voltam mint te,csak én kézbe vettem a dolgot,és a tanárt rúgták ki....
MARK DOMOKOS
MARK DOMOKOS 10 napja
Ha ezt káromkodások nélkül mondtad volna, 10/10, így csak 10/9,5 bocsi. Megértem a helyzeted, nagyon szomorú, hogy ilyen emberek még élnek e bolygón.
dox187
dox187 10 napja
Erős személyiségzavarban szenved a volt osztályfőnököd. Ez mondjuk probléma, hogy nincs erős szűrés ilyen téren, de hogy is lenne, amikor így is hiány van tanárokból, főleg jó tanárokból.
Dominik Monostori
Teljesen igazad van mindenben..... Kitartás haver🤧😩
milanfrtn
milanfrtn 11 napja
Árkéd a srác neve
zagyi Gergely
zagyi Gergely 11 napja
Én 13 éves vagyok nem mérgező nem haltak meg némejik nekem pl hasznos vagy van mit megtanuljon Belölle nehagyd abba a videozást az a nö pedg bolond Nálunk szerencsére mindenki kedves kápolnásnyékre járok
Tamás Nemcsák
Tamás Nemcsák 11 napja
Stewardess ejtsd: sztyuardesz
Kálmán Hajdú
Kálmán Hajdú 11 napja
Alkalmatlan barmok
Kollar Tamas
Kollar Tamas 11 napja
Ez az!Veled vagyok, nekem áttjött amit, ahogy, és a mondanivaló ezzel kapcsolatban, senki ne hagya befolyásolni, vagy elnyomni magát, főleg nem egy tanár álltal!Bízom benne hogy ezzel a videóval megmozditottál valamit, ami által eltávolíanak embereket abból a pozícióból ahova nem valók!
Zoltán Koszma
Zoltán Koszma 11 napja
<a href="#" class="seekto" data-time="1179">19:39</a> Ez mi volt?
Zoltán Koszma
Zoltán Koszma 11 napja
19:40
Viktória Homoki
Ez a nő valszeg durván nárcisztikus. Azért furakodik mások bizalmába hogy aztán olyan romlottá próbálja tenni őket, mint saját maga. Ez valamilyen hatalomérzetet generál bennük, ami afféle szörnytáp náluk. Minden szarsággal megpróbálnak kábítani, ha pedig lelepleződnek még nagyobb faszságokkal védekeznek. Az ilyenektől jobb menekülni, ahogy kivillantják a lelki böllérkést. Olyanok mint a kézigránát, ha elég messze vagy tőle, nem nagyon eshet bajod. Szembenézni az ilyenekkel úgy a leghatásosabb, ha határozottan kimutatod, hogy átlátsz a szitán. A hazugságaik nélkül gyengébbek, mint egy félórás verébfióka.
kilencevesvagyok
hogy a gecibe nezel ki
Bianka Máté
Bianka Máté 11 napja
Hallgass Slipknotot people shitet nekem mindig segít az ilyen napokon ha ideges vagyok stb...!
Álmi
Álmi 11 napja
Ezek mekkora parasztok!Xdddd
|*🌸*|Pinky|*🌸*|
Helló. Nos, a helyzet az, hogy ez a helyzet velem is megtörtént, csak hát olyasféleképpen, hogy én most töltöttem be 15. Életévemet és az elkövetkezendő tanévben kezdem a középiskolát, s ESZMÉLETLENÜL NAGYON reménykedem abban, hogy e nyolc esztendőnél nem lesz rosszabb. Nem akarok senkit untatni az én "kis életrajzommal". A lényeg, hogy tényleg, velem is előfordult ez és bizony kicsit hazudtam, már óvodában is volt ilyenben részem négyéves, tehetetlen kisgyermekként, ám hozzáteszem, akkor még nem volt olyan súlyos a dolog, mint általánosban, ahol a tanárok, az osztálytársaim visszaéltek a bizalmammal, megaláztak, totálisan elvették az önbecsülésemet és egy fél éven át tartó pánik betegséget keltettek bennem, s kezdtem azt hinni, hogy befog következni a legrosszabb... Mindenkire felnéztem. Tudtak befolyásolni, oktatni, formálni a személyiségemnek köszönhetően és ezt rendesen ki is használták, a negatív irányba. Tiszteltem őket. Próbáltam megfelelni, hogy olyan jó legyek, mint azok az udvariatlan, nyomorult anya szomorító osztálytársaim, de nem. Nem voltam elég jó. Nem tudtam miért és most sem tudom. Ez most ugyan múlttá lesz, ennek ellenére soha nem feledem el mit tettek. Az emberek olykor meggondolatlanok és nem tudják mennyi mindent mondhatnak egyetlen szó ejtésével is, akár egy életet változtathatnak meg. Egy tanárnak NEM az a feladata, hogy porrá taposson minket, diákokat, hanem, hogy jobb emberré faragjon bennünket, fiatalokat, akik előtt egy egész élet áll, akik szellemi és lelki fejlődéséért felelőséggel tartoznak, ezt a "hatalmat", meg nem ilyen célokra -lásd a videó tartalma- kéne alkalmazni. (Elnézést az esetleges szóismétlésekért.)
ĐJ YeezYWell
ĐJ YeezYWell 11 napja
tisztelet
Márk Barbócz
Márk Barbócz 11 napja
Szia Nekem kicsit gyengébb történt de 11 éves voltam és szörnyű volt. Van egy sejtésem hogy miért csinálta ezt. Tetszett egy lány aki azaz igazi tanár kedvence és szerintem elmondta a lány az ofőmnek és elkezdett büntetni. Ráadottegy lapáttal hogy volt egy korszakom mikor káromkottam és mivel egyházi iskolába járok nagyon büntetik. Volt olyan hogy tesin valakik késtek és mindenkit lecseszett de engem külön kiemelt úgy hogy én beértem időbe és mindig szurkálódott fogadóóra volt és féltem hogy mond valami rosszat rólam a szüleimnek de nem mondott semmit és itt a szüleim is megértették hogy nagyon pikkel rám a tanár de nem tettünk semmit mert ez 4-ben volt és 5-ben már más az ofő
Abigayle Jordan
Abigayle Jordan 12 napja
shrtlink.ca/blow777h0rnyxxx
_Dóri _
_Dóri _ 12 napja
Egyszeruen borzalmas ami itt megy a magyar oktatásban,13 eves vagyok es rendesen legalabb 2 eve megfelelesi kenyszerem van. Nyilván nem csak az iskola miatt, de nagyrészt innen kezdodott el. A tanaroknak semmi nem jo mindig valamibe beleszólnak barmit is csinalunk,nem eleg jo,latszik hogy nem egyedül csinaltad,nincs fogalmazásod stb. Beszolasaikkal. Mindig görcsbe rándul a gyomrom amikor meglátom azt az uzenetet hogy megjegyzést fuzott az egyik bekuldott anyagomra Egyszeruen mar unom. Nem igaz hogy nem lehet normalisan elmagyarázni hogy mit kellett volna irni xy helyett es hogy kellett volna megoldani a feladatot. Ehelyett kapunk az arcunkba egy olyan mondatot amivel konkrétan azt nyomja nekunk hogy szar vagy mert sajat gondolataidat írtad le. Itt csak akkor uszhatod meg a cseszegetést ha a tanar a rokonod vagy nyalsz a tanárnak. Nincs mas opcio.
Arnold Baradács
Ki a fasz dislikeolja ezt?
Prince Orbánovics
Nincs szegregáció❗
Balázs Dobszay
Balázs Dobszay 12 napja
Tanár vagyok. Amit elmesélsz, az kimeríti a bántalmazás fogalmát. Egy tanár - bár teljes személyével van jelen az iskolában - nem teheti túlzottan személyessé a viszonyát a diákjaival. A privát szféra a diákoknak is ugyanúgy kijár, mint bárki másnak. És ennek megsértése - az hogy, nem tartja tiszteletben a határokat - bántalmazás.
wut even
wut even 12 napja
Nagyon sokat segített a videód, mert sajnos nekem teli van ilyen emberekkel a jelenlegi iskolám. Alsóban kezdődött, hogy a tanár mindenkinek aki benyalt neki kedvezett nem nagyon tetszett a viselkedése már akkor sem de rajta kívül sok ilyen volt még csak a diákok között. Nagyjából harmadikos lehettem amikor rendszeresen bántalmaztak lelkileg és ennek az ofőnek a válasza az volt, hogy csak hisztis vagyok és, hogy le kéne nyugodnom. Pont ő rontotta le a kitűnőmet amikor 4,6-ra álltam csak mert a mi családunk nem nyalt be neki. Negyedikben rendesen kihasználtak és már nem bírtam tovább attól a naptól amikor elég valószínű, hogy néhány osztálytársam elolvasta a naplómat. Éveken át szorongtam és nem nagyon szóltam vissza. Annyira elfajult a helyzet, hogy már rendesen őrizgetett a néhány osztálytársam mert egyszerűen nem volt 20 nyugott percem, mindig bántottak. Ötödikben öngyilkosságot fontolgattam de ezt kevesen tudják mert úgy voltam vele, hogy csak rablolnám az idejüket és meg se értenék. Nyilván sosem tettem meg de ez nagyban köszönhető volt a felsős tanáraimnak. Ma már akik bántottak tudják nem nagyon fognak semmit elérni nálam mert ha újrapróbálkoznak az nekik nem lesz szép.
wut even
wut even 12 napja
Nem férne ki minden így is nagyon röviden írtam le mindent de ha egy olyan ember olvassa ezt aki most megy rajta kersztül azt ajánlom, hogy beszéljetek olyanokkal róla akikben megbíztok és SOHA NE FÉLJETEK megtanulni megvédeni magatokat (nyilván verbálisan) mert meg fogják érteni előbb vagy utóbb, hogy nem jó ha veled szórakoznak. De, hogy kicsit pozitívíbb legyen ez az egész remélem mindenkinek jó napja van(❁´◡`❁)
Sunflower Lyrics
Eleinte a tesi tanárom nagyon kedves volt velem mindent megoszthatam vele és hiszékeny én mindent elmondtam neki majd egy hétre rá neki állt kisebb szóbeli intöket osztogatni olyan ért amit nem csináltam csak rámfogta az egyik fiú osztálytársam hülyeségből mert azt hitte hogy ez hú de vicces lesz majd..én meg megvédtem magam.... Olyanokat mondott hogy én csak egy tízen éves lány vagyok nehogy már nekem álljon fejebb.. És azonnal kérjek tőle bocsánatot.. Nem tudtam mást csinálni ezért bocsánatot is kértem... Következő héten kieset a kosár labda a kezemből ő azt "látta" hogy én bele rúgtam ezért elkezdett velem ordítani hogy ezért nekem most ennyi meg ennyi pénzt ki kell majd fizetnem én ott álltam mint aki olyan hú de nagy dolgot csinált és amit még elmondtam neki az elején azt állandóan felhozta az egész osztály elött én meg emiatt elbögtem magam mert nem szeretem volna hogy ezt egy bizonyos fiú megtudja..Vége lett az órának meg minden barátnőim oda jöttek hozzám és mondták hogy ne törödjek vele meg a hasonló vígasztaló mondatok (innen is köszönöm nekik❤️) következő tesi órán megint csak elkezdett ordítani ismét és megint csak egy elig bízalmas dolgot sikeredett neki elmondani de viszont most a barátaim kiálltak mellettem és mondták hogy semmit nem csináltam😌de viszont velük is elkezdett veszekedni amit én persze nem szeretem volna.... Tehát megbeszéltük hogy a következő órán biztosan megint kiabálni fog velem de akkor már igen is még hogy ha beírást is kapunk megvédjük egymást.. Viszont a következő órára a barátnőm rosszul lett a suliban ezért meg kérdeztem hogy segíthetek esetleg neki mert tényleg nagyon rosszul volt megengedte és én furcsáltam is meg minden.. Csak rohan ki az egyik barátnőm hogy ne akadj ki de khmm tanárnő miket mondd rólam az egész osztálynak ami persze nem volt igaz.. Bementem és egyből ismét neki állt szokásos ordítottásnál ezerszer hangosabban és bántóbban... Én már finoman fogalmazva leszartam mit mondd.. Jönn a félév mindenkinek egyértelműen 5 nekem bameg oda ír egy kibecseszet négyest és még ő mondja hogy örülj hogy nem kapsz kettest,a fejemben olyan szép magyarosan elküldtem édesanyukájába hogy csak na...Szóltunk az ófőnk nek ő csak annyit mondott hogy intézem... Következő félév én úgy mentem hogy pont nem fog érdekelni bármit mondd.. Oda lépett hozzánk mi már a leghosszabbat gondolva vártuk hogy mit fog mondani.... De meglepően csak annyit mondott hogy nekem is elehet volna mondani a panaszotokat nem kellett volna az ófőt is belerángatni a nézet eltéréseinkehez... Én konkrétan ezt meghallava nem tudtam eldőteni hogy most ez a valóság-e.. Azóta kedvesebb.. Szóval tudom nem nagyon durva meg minden csak az elötti évem nagyon rossz volt pszichológus hoz jártam és ezért is esett rosszul ez az egész 😔..
un died guy music
<a href="#" class="seekto" data-time="1179">19:39</a>
we vin together
we vin together 13 napja
Hogy dögöljön meg az tanár Jézusom engem nem érdekelt volna az intő amit eztet velem én inkább ellene csináltam volna valamitAmiből kiderült volna és a tanárok megutáltak volna
Amanda Szarvas
Amanda Szarvas 13 napja
Nagyon sok ehhez hasonló ember van a világon. Velem óvodában történt meg, hogy az óvonő kikezdett egyik napról a másikra. Először olyan dolgokkal büntetett, hogy megmondta a többieknek nekem adják a sérült játékokat azokkal játszak én majd utàna voltak olyan napok mikor elrendelte, hogy egész nap megsem szólalhatok és ha megtettem sarokba kellett állnom. Emlékszem többször is síri csönd volt a teremben mert valami aprócska feladattal voltunk lefoglalva és megjegyzéseket tett, hogy hallja én beszélek ami persze nem volt igaz. Mikor rajz feladatot kaptunk összehasonlította a többiekével úgymond “hogy ne rajzoljatok” alapon. Ami egyik legdurvább amire emlékszem, hogy az egyik szék mellett a teremben megsérült a radiátor és nem tartotta sok hogy elváljon a helyéről az óvonéni ( már ha megérdemli , hogy óvonéninek nevezék) megmondta hogy a javításig nekem kell oda ülnöm nehogy valaki másra essen rá. A terror egészen 1 évig tartott mire elmertem otthon mesélni. Már csak pár hónap volt a fejezésig és anyum mindjàrt ki is iratott. Mai napig nem tudtam elfelejteni pedig màr 23 éves vagyok!
L. Hepi2121
L. Hepi2121 13 napja
Csak szerintem néz ki ez a gyerek úgy, mintha egyszerre lenne bekakaózva és bekokózva?
tamatam
tamatam 13 napja
én utálom szinte minden egyes magyar "videóst" (mivel nagyrészt mind kamu dráma meg hazugság stb...) De te kivétel vagy. (meg gondolom rengeteg kissebb csatorna mint én)
Krisztina Jankó
Első ránézésre szerintem a volt tanárnőd nárcisztikus személyiségzavarban szenved. Valószínüleg szerelmes volt beléd, de minimum érzelmileg erősen kötődött. Ami nem lenne akkora probléma, simán el is tudná titkolni. Tipikusan jellemző rájuk, hogy elhitetik veled van a probléma, és ő csak segíteni szeretne a manipulálást (sajnos) mesterien űzik. Mélységesen elítélem ezt a vén k'rvát, hogy visszaél a helyzetével, élettapasztalatával és ilyen szinten befolyásolt egy fejlődésben lévő srácot. Nagyon éretten tudsz róla beszélni, ami segítség lehet a hasonló helyzetben lévőknek, akik nézik a videót. :) RESPEKT!!
Vivien Molnár
Vivien Molnár 14 napja
Biztos vagyok benne, hogy a volt tanárod rendelkezett nárcisztikus tulajdonságokkal. Te egy csodálatos ember vagy! :) Higyj magadban!
Tibor Bertus
Tibor Bertus 14 napja
ez egy hülye tanár
Addicted to criticize
A magyar youtube változásai 2013-2020: huvid.info/video/s524p6F7ssaxmoQ.html
will john
will john 14 napja
Kedves Paul. Nem vagyok ellened, és örülök hogy ekkora rajongótáborra tettél szert. A tanárod lehet hogy szeretett, és igazad lehet abban, hogy jogtalanul bántak veled, de itt valóban vannak problémák. Az a néhány dolog amit kiragadnék a videóból, hogy mérgezed a közösséget, lázadj a szüleid ellen, meg a vezetőség véleménye rólad. Az elejéről kezdem. Valószínűleg (ezzel a szóval mosom kezeimet ha valami nem úgy van) valaki megront téged, és csapdában vagy, és azért csinálsz horrorvideókat. Van egy csoport, akik szeretnék lerombolni a világot morálisan (ez egy eszköz valami sokkal rosszabb dolog elérésére), és te illesz az ő tervükbe. A részükké váltál, és használnak téged. Ezért kirakják a videóidat kezdőlapra, amit (és az egészben itt a probléma) még 10 év körüli gyerekek is megnéznek, mert izgalmas videóid vannak. Ők nincsenek felkészülve ilyen tartalmakra, de szűrés nélkül megnézhetik. Ha az elején elmondod hogy felkavaró tartalmú lesz a videó, akkor is meg fogják nézni. A két probléma, hogy a lelkivilágod nyugtalan (a nyugodt nem ilyen) és a csoport aminek a tervébe beleillesz (erre mondják azt hogy a baj nem jár egyedül) összefonódik és valóban mérgezi a társadalmat (de nem csak ez a módja a mérgezésnek. Ott van pl a thevr csatorna, ahol a hátuk mögött üdítők vannak, hogy ebből nyerjenek pénzt, ez már tényleg undorító, meg a sok tartalom nélküli csatorna, és ezt mind támogatják, hogy morálisan lesüllyesszék a társadalmat. Ugyanaz mint a tévé, csak itt még kevesebb a korlátozás, és nincs éjszakai horror, nonstop lett). Sok videódat megnéztem és tetszettek, de felnőtt vagyok és megfelelően értékelem a tartalmat. Javaslom neked, figyelj oda jobban, hogy a tartalmaidban kevesebb legyen a horror, úgy csináld meg őket hogy közben tisztában legyél azzal hogy kisgyerekek is meg fogják nézni! Az se baj, ha olyan videókat csinálsz, ahol megbeszéled a rajongóiddal a problémáidat, csak a horrort hanyagold, vagy legalábbis ne ilyen szinten csináld, mert egy felnőttnek még elfogadható, de egy gyereknek... Nem akarok vitát nyitni, aki nem ért velem egyet, az valószínűleg nem érti a lényeget. Sok sikert kívánok a videóidhoz, meg ahhoz, hogy saját lakáshoz juss és ne tudjanak mások szórakozni rajtad. Egy egész ország lelkivilágáért lettél felelős, ehhez fel kell nőnöd.
Evelin Bottlik
Evelin Bottlik 14 napja
A depreszió az már megvan☺️
Evelin Bottlik
Evelin Bottlik 14 napja
Èn most vagyok 16 mióta alsobol felkerütem felsőbe azota probál kiszoritani az osztálybol ezèrt az iskolában nekem nincsenek barátaim egyáltalán nincs
Evelin Bottlik
Evelin Bottlik 14 napja
Az èn osztályfőnököm is ilyen de már nem kell sokáig megtűrnöm
[HUN] Szepcsi
[HUN] Szepcsi 14 napja
Ha tényleg ugyan abba az iskolába van akkor miért nem mész be oda és kérdezed meg miért volt ez?
Alina Mezei Lexi
Meg amúgy az, hogy nálunk a tanáriba mindenkiről pletykálnak a nő tanárok. Komolyan mondom olyan idegesítő, hogy ki pletykálnak a semmiért aztán meg ott suttognak és lesnek rám ilyen hunyorított szemmel. Nem csak a tanárok, hanem a lány diákok is olyan szinten idegesítőek és undorító amiket művelnek, hogy eskü egyszer lehányom őket. Nekem mindig is csak fiú barátaik voltak a suliban. (Eddig legalább is) 1 db lány baránőm van összesen az osztályból. Mi 2en az majdnem az összes fiúval az osztályban barátok vagyunk. Respect Ati❤
Alina Mezei Lexi
Resperct. Hatalmas nagy Respect Ati :c Büszke lehetsz magadra, hogy azért nem szóltál be annak a tanárnak ilyen nagyon durván. Én odaszólnék rendesen.
antijutuber
antijutuber 14 napja
naa csüdvözlendő hír, nagyon jól tették hogy kirugták, nem videjózgatni kell hanem egy szakmát kitanulni és elmenni dolgozni
Következő
A VILÁG LEGOKOSABB EMBEREI
12:52
Megtekintés 312 E
5 HÁTBORZONGATÓ DARK WEB VIDEÓ
10:12
Alfons - Corona (City Of Wuhan)
2:39
TILTOTT HELYEK A VILÁG KÖRÜL
12:45
NARUTO SHIPPOOP 3
1:35
Megtekintés 2,8 M
Our Response...
10:46
Megtekintés 1,3 M