Sötét

MűhelyPRN 62.: Lajos megvette, amit te nem mersz... 

Totalcar.hu
Feliratkozás 175
Megtekintés 182 E
97% 1 767 48

BMW X5 - ne mondj semmit, tudjuk, hogy neked is a véres leszámolások, a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyek, a veretés minden útszakaszon és a brutális szervizszámlák jutnak eszedbe, amikor meglátod. Ezúttal egy 2001-es 4,4i V8 jött el a MűhelyPRN-ba alapos átvizsgálásra, és vele a gazdája, aki minden előítéletet cáfol. Egy igazán érdekes és tanulságos epizód ez.
A MűhelyPRN támogatója a Szakál Metal, az Eneos olajok kizárólagos importőre. www.eneos-olaj.hu/ www.szakalmetal.eu/

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.máj.20.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 80   
Totalcar.hu
Totalcar.hu 5 napja
A Totálkár kártörténeti ellenőrzőrendszerrel az utóbbi húsz év magyarországi biztosítóktól, kárszakértőktől és javítműhelyektől származó javítási kalkulációs adataiból kereshetsz. A rendszer használata ingyenes, ha az alvázszám megadásával nem talál semmit az autóról, ha viszont igen, autónként 3990 forintba kerül a lekérdezés. Kattints ide és már írhatod is az ellenőrzésre szánt autó alvázszámát: bit.ly/totalkar_yt
Voldemort
Voldemort 5 napja
Akkor 400 a szervíz máshol. Köszi nem kérem.
Bence Soós
Bence Soós 5 napja
@Richárd László kicsit görgess lejebb, most linkelte be a tc
Richárd László
Nem találom a linket amin lehet jelentkezni
MazdasNorbi
MazdasNorbi 14 órája
Összességében szerintem annyi látható a videó alapján, hogy nem egy tákolmány, szóval nem a tűzre való cucc... használt autó, ennek minden előnyével és hátrányával, szóval lehet várni a sült galambot a lila ködben, hogy hát egy ilyen kocsinak legalább 83 ezer évig működnie kell, de a józan paraszti ész alapján azért szvsz. teljesen egyben van és vállalható az állapota... nem egy lelakott tyúkól.
László Braskó
László Braskó 16 órája
Lajos benézte. Mert lajos egy merev fasz.
Róbert Hegyi
Róbert Hegyi 20 órája
885ezer + munkadíj, meg apróságok. A 1,5 millás autóra. Itt nálunk a ház előtt is álldogál egy BMW. Menni ritkán szoktak vele. Egyszer úgy 4 éve laktam itt, akkor feltűnt, hogy nem áll a helyén. Addig szerintem meg sem mozdult. :)
Istvan Zsenak
Istvan Zsenak 22 órája
Van egy eladó sorba került A6 V6 TDI avant-om, már 13 éves, de ha csak 1 csöpp valami lenne alatta, nem aludnák nyugodtan.
Thomas Official
Hahahahahahahha legjobb cim anyamat basszak szet!!!
Márton Papp
Nagyon jó kocsi, kapásból 1 millát kér. Azt hittem sosem lesz vége a hibák felsorolásának. Igazi pénznyelő.
Chakypapa14
szopacs Lajcsi.....
Tschweschpnpaam
Én az autókat a rajta lévő gumik alapján szoktam megítélni. Eddig mindig bejött... tisztelt Szerkesztő Úr, a cím tudatlanságra utal, azért van ám Mo.-n egy réteg, aki olyan autót választ, amivel évente kb. csak kötelező szervízbe akar menni, ha az utak is úgy akarják. Mert használni akarja, nem szerviz-törzsvásárlói kártyára hajtani. Én is ilyen vagyok, nem érdekel a kopogós műszerfal sem... nem szoktam kopogni beszállás előtt... és igen, 20 év fölötti... hát nem német prémiumot simogatok, de ő hamvas. Hamvas és 2-vel kezdődik a személyi száma. És nem zavar, ha az újságíróknak a műszerfal simogatása orgazmust okoz. De vagyunk páran, akik nem műszerfalat simogatnak..... Üdv. Suzuki SX4 1.5 2007, első tulajdonos. És igen, nem eladó a gép. Elég a 99 ló mindenre is. A Hayabusa gyártójától.
Szoto Johnson
Na csak eljutottál ide :)
Gergo Hamar
Gergo Hamar 2 napja
Szuper EGY olyan embernek akinek rengeteg pénze van szervizekre.
Tamas Szabo
Tamas Szabo 2 napja
Sziasztok! A szerelō milyen lampat hasznal? (Marka, tipus stb) Sajnos nem tudom a nevet pedig neven neveznem ha tudnam, ugyes srácnak tunik. Koszi!
Dr. Scarface
Dr. Scarface 2 napja
Azért jó nagy lehúzás, több tízezrekért nem tudják a hibák 60%-át megmondani csak amit a gép ír.....
Bdr Vectra
Bdr Vectra 2 napja
Szerintem ne báncsunk senkit hogy milyen autót vesz.....ő tudja sok boldogságot hozzá és balesetmentes kilométert kivánnok még sokáig......
yxumantei
yxumantei 2 napja
Nem pontos a cím. Helyesen így hangzik: "Lajos megvette, amit te nem akarsz, mert több eszed van."
Boppo
Boppo 2 napja
Fényszórók miért nincsenek be kapcsolva? Szép autó amúgy
junior chaksie
Minek ra új gumi?! Hát ez egy BMW.. erre nem kell. Még világítás és index se 😁
r sz.
r sz. 2 napja
Igy van! Nem merek hulye lenni mint Lajos! Lajos szuletese ota ilyen sajnos.... Vannak fontosabb dolgok is mint ilyen fost venni.
Gergö Takács
Lajosnak vajon mi lehet a munkája? :D
Martin Szalay
Martin Szalay 3 napja
A katonairendészetnek voltak ilyen autói az első Orbán kormány idején. Nagyon jók voltak.
smyle
smyle Napja
Ott se számított a pénz akkor...
Moo
Moo 3 napja
Ezt soha nem értettem. Van egy nagyobb autód, mert nem érdekel téged a fogyasztás. Nekem is nagyobb motor van benne és engem sem érdekel. Szokták kérdezni egyéb tulajok, hogy mennyit eszik, de ők soha nem vennének ilyet, mert nekik számít, hogy mennyit fogyaszt. Én egyszer anno kiszámoltam kb, mert többen kérdezték és azóta sem számoltam újra. Nekem akkor kb. 19-20 liter volt városban és nem 4.4-es. Ergo amikor egy 4.4-es motorra bemondanak 18 litert (más videóban is volt hasonló helyzet), az azért bosszant. A gyár ír 18.8 litert. Ami a valóságban bőven +. Pálya is a gyári 11.1. A gyári értékekre rádobsz 3-4 litert és az a valós. Lábtól és sok egyéb dologtól függ, de a gyári értékre soha nem fogja levinni az ember a fogyasztást egy ilyen autónál.
Staberecz Krisztián
1 gyerekkori álom vált valóra, mikor megvette a 3 betűs k.cs.g generátort :D
drazman9
drazman9 3 napja
Lajosnak én az SC Motorsportot ajánlanám, a fiúk tudják mit miért hol kell cserélni!
Attila Kovács
Én úgy megadóztatnám ezeket a régi benzinzabáló szarokat, hogy ne érje meg fenntartani!
Sandor Bodnar
Sandor Bodnar 3 napja
Most akkor 4.4 es vagy 4.8 is 360 lóval?
P Sabácz
P Sabácz 3 napja
Hadd járjon már mindenki amivel akar! Neki ez a full exra német erőgép volt a fiatalkori álma. Nem egy mostani kimegy a világból...(nem akarok vitát gerjeszteni) típus, amiben kettétörik a dereka fél óra folyamatos közlekedés során. Most tudta megvenni, nem anno egy családi ház áráért. Ő régen nyilván csodálta, nem kulccsal húzta végig az oldalát, mint a sok sunyi, irigy kis f...kalap. Körbe van fujva.. A festékréteg mérő minden 20 éves kocsinál 150 mikron alatt mutat mindenhol..Ja...Meg minden használt autót új gumikkal, cserélt vezérléssel adnak el..Imádja minden indulás után. Ő maga mondja. Ez a lényeg. Sok sikert hozzá! Használd egészséggel!!
Gábor Hárskuti
Az Avalon ajánlata miért hagyta ki a sz@rrá repedt, életveszélyes gumikat? Vagy az maradhat??!! 🤔
e34 bmw
e34 bmw 3 napja
Azé valami látszott a mester arcán kigyorsításkor úgy tíz perc tájékán .Lali jó ez a kocsi . Köszi a videót jó volt.
Harsányi Zoltán
Hasonlítsuk már össze az előző... megane2 videóval... előítéletek nélkül. Mindkét márka vonatkozásában... ugyan melyik a szarabb?
Harsányi Zoltán
Kedves Lajos! A kaszni körbe van fújva, de nem baj legalább szép egységes... :D beszarok... :D
TheMereza
TheMereza 3 napja
Ez az autó megtalálta Lajost. Ideális páros...
ww95
ww95 3 napja
Én vennék ebből a nagyon megbízható járműből 10-et,és inditanék egy autó megosztó szolgáltatást a belvárosba. Dögöljön meg mindenki,én 20 litert akarok elégetni 100-on,szarom le a szmogot,légkört, globális felmelegedést,meg ezeket a nyavajgásokat. Én három autó fogyasztásával akarok járni,egy batár 2 tonnás terepjáróval,ami életében még nem látott fődutat, mer ez a gyerekkori álmom. Ennyi.
de dettyke
de dettyke 4 napja
18-19 liter városban.. Szörnyű!! Nesze neked környezetvédelem :(
Csaba Adorján
Ajánlott elolvasásra: A világ 20 legrosszabb motorja. 11 német szerepel benne, ebből pedig 4. a BMW.
Csaba Adorján
@Harsányi ZoltánÜsd be a google keresőbe: A világ 20 legrosszabb motorja és utána megtudod.
Harsányi Zoltán
Előlről vagy hátulról a negyedik? :D
zoltan nagy
zoltan nagy 4 napja
Béjemvé gumira meg nincs pénz😂
xFeAr HUNx
xFeAr HUNx 16 órája
Azthiszem egy suzukis profképpel nincs jogod ilyet mondani. Bocs haver, te kimaradsz a buliból😂
Gyikhuszar
Gyikhuszar 4 napja
Amit mutatnak az nem fagyálló, hanem szervófolyadék. Szerintem.
Mátyás Vásárhelyi
semmi baj nincsen az utakon a BMW-el. Csak itt magyar országon az irigységből adódóan szidják őket. Én személy szerint nagyon szeretem a BMW-et engem sosem szívattak meg az utakon. Az utakon a fordosokkal van nagy baj. Én fordba még normálisat nem láttam
András Kicska
Mátyás Vásárhelyi ámen
Jzsef Vgh
Jzsef Vgh 4 napja
Hihetetlen micsoda átéléssel, hittel, lelkesedéssel tudják dicsérni a videók elején a legnagyobb szarkupacaikat is a tulajok. Komolyan, hogy lehet valaki ennyire dilettáns, ha autókról van szó? Nem mondom, hogy egy kicsit is szakértő lennék az autók műszaki állapotának megítélésében, de minden kis hibát, karcolást, olajfolyást, hangot ismerek, vagy megtalálnám az autómban. Ezek alól meg kiesik és azt sem veszik észre...
Péter Katona
Péter Katona 4 napja
Volt Mercedes ML, most pedig BMW X5. Mindkettőbe kb szerelmes volt a gazdája és csak így érheti meg a ráköltött összeget. De megnéznék egy Toyota Land Cruiser 4.2 TD-t, hogy az ami tényleg igazi terepgép igazolja hogy 20 évesen is csak vagyonért lehet egyáltalán hozzájutni.
Zeus TM
Zeus TM 4 napja
2005 óta van egy ugyan ilyen a családba. Azóta egy generátort és egy váltó felújítást(150.000ft) kellett csinálni rajta. Olaj cserén, illetve kopó alkatrészeken kívül semmi baja nem volt. 880.000ft... vicc! Egyébként nem lepődtem meg a komment szekción!
Tony Rashad Yushif Tony
Mi ebben az álomautó? A hátulja ritka gusztustalan, azzal a szabott szögletes formájával.
Gabriel Lysenko
Lajos nem annak az embernek tűnik aki ezt remek tankot fel fogja újítani nem azért mert nem szeretné hanem mert nem lesz rá pénz(ahogy a gumivételt elnézem). De aki egy ilyen remek konstrukciós gépet felújít TELJESEN, amit kicsiny hazánk beszűkűlt agyú, fillérbaszó társadalma nem tud elképzelni az akár élete végéig egy megbízható, V8-as sokoldalú terepjáró(igen tudja azt is nagyon penge a difi) boldog tulajdonosa lehet! Nekem egy 2006-os faceliftes példány van 2. hobbi autóként, szintén 4.4i V8 csak jópár változtatással kicsit erősebb és egy kicsit kevesebbet is eszik. Az enyémen már csak pár vezeték(kötegek) és optikai renoválás van hátra a motor teljesen fel lett újítva, nem mert szükséges volt hanem mert így döntöttem, amit a Magyar szerelőm se értett mert nálunk ez egy elég idegen dolog. A Salzburgi ismerősöm csinálta akik old és young timer BMW felújitással foglalkoznak. Ennek a modellnek 2-3 millió Ft az átlag használt ára, teljesen felújitva gyári alkatrészekkel 5 körül mozog. De ezek az első generációs e53 X5-ök olyan embernek is teljesen megfelelnek aki csak pár évig akar villogni vele "gyerekkori álom", mert nagyon nehéz kinyírni őket! De természetesen szakembert vinni a vételhez, olyat aki spec a márkához és a motorhoz is ért!
Gergely
Gergely 4 napja
Lajos megvette amit más nem 🙈 öreg, nagy motor, pénztemető, de gyerekkori álomnak belefér 👍🏻
Ldsman1 Global
Add el gyorsan, amíg bírod...
Ákos Kollár
Ákos Kollár 4 napja
Megvetted 2 milláért, ráköltöttél még 1 millát. Az avalon kér még 900 ezret. A Gumisnál otthagy 150-250között. Ráadásul kell hozzá még MOL részvény is... Élmény autó xD Őrület.
Gergő Sass
Gergő Sass 4 napja
Lekapart DOT szám, acélrugóra cserélt légrugó. Ez az autó nem megfelelő embernél van. A videóhoz tartozó olvasói levélből kiderült, hogy ~4millát tapsoltak el javításra az előző tulajok. Most ~800 az ajánlat. Annyiért még csak a hibaüzik fognak eltűnni, de a 4 vacak gumi és az acélrugó marad. Szerintem ez az autó bontható. Gazdasági totálkár. Persze a tulajt megértem. Én is vezetnék ekkora motorú, prémium autót.
Nagy Viktor
Nagy Viktor 4 napja
A 4.6is az oldalán kamu ? Mert ha nem, akkor nem 4.4.
Csaba Benga
Csaba Benga 4 napja
Az csak hab a tortán, akkor , hogy jelentkezett az előző- előző tulaj (totalcar cikk) és csak ő költött rá 2,4 millát, de "golyóalló" az autó.
lazlo
lazlo 4 napja
...nemhogy nem merem megvenni,de egy UAZ,mi a faxnak kellene 2020-ban...
Öcsike bandit
Gyors mentő mondtad : Az autó meghálálja 😂😂 Tipikus
vasskos
vasskos 4 napja
Kireszelt DOT szám. Eddig néztem.
Gábor Érdi
Gábor Érdi 4 napja
körbe-körbe kell menni a tömb körül amíg nem mondjuk végig a mondókánkat az elején? :D majd elszédültem a sok bal kanyartól xD
Tekintetes Úr
Érthetetlen miért jó egy átlag 15 litert vedelő rakat szar fenntartása.
Chukyka
Chukyka 4 napja
Szereti a V8 brummogó hangját. Mást én se tudok elképzelni.
Bozsik Benedek
<a href="#" class="seekto" data-time="620">10:20</a> Kutyáidat sétáltatod?
Zoltan Kutasi
Zoltan Kutasi 4 napja
Hallod,szar a cím...
Peter Sandor
Peter Sandor 4 napja
Lajos nekem is régi álmom volt, míg kb 5éve sikerült vennem e53, fekete x5-3liter benzineset, de elarulom a gyári adatja Hosszú úton12liter! És 13alá nemtudtam vinni, akkor neked hogy sikerült 4.4es motorral a 10-11Liter???
Harsányi Zoltán
90.. hatodikban.
KOVROL
KOVROL 4 napja
azt reméljük azért, hogy Lajos sem hiszi el hogy 285ezer km van az autóban....JSZP szerint az elmúlt 8évben mentek vele 60.000km-t úgy, hogy 8éve átalakították gázosra....BMWzünk meg van pár ismerős E53 X5-tel, ebben a verdában legalább 400 van de inkább több. 4.8IS felirat a 4.4en, gázosítás, DOT nélküli gumik, körbefújva rosszul gittelve....inkább szétnéztem volna még a kínálatban(ha 1.5felett vette), aki ilyet művelt vele annak 1ft-ja nem volt rendesen szervizeltetni de felvágni muszáj volt vele.
Gergely Madarász
És másnap piros lámpánál elöttem van az auto Fehérváron
Csaba Vìgh
Csaba Vìgh 4 napja
Gratula lajos ba sok szerencset!!!!mert az kell majd neked sok
Tibor Mohácsi
ki ne akarna 1 ilyen autócsodát... :)
Laceeka82
Laceeka82 4 napja
egyszer szeretném látni, hogy kijön a végösszeg, 880ezer. És a tulaj azt mondja, hogy akkor csináljuk srácok, és a munka végeztével mutatnák az ugyanakkora összegü számlát :D Mert minden tulaj csak mosolyog és a fejét vakarja, az arcukra meg rá van írva a gondolatuk: jóvvvanazúgy! :D
Gábor Tóth
Gábor Tóth 4 napja
18-19 liter városban... Vagy tiltsanak ki minden hasonlót a városokból, vagy vezessenek be egy havi százezres eü.adót a sok ezer megmérgezett ember kezelésére. Semmi nem indokolja ezek városi jelenlétét.
Gergely Turcsanyi
Hülye vagy.
Miklós Mészáros
Többet érne, ha a hülyeségre vetnének ki adót, az jelentősen nagyobb bevételi forrás.
asderka asder
asderka asder 4 napja
Most én vagyok hülye vagy tényleg valami (nem műhely) p*rnó megy a háttérben <a href="#" class="seekto" data-time="530">8:50</a> után a háttérben? :D
smyle
smyle Napja
Inkább magadból indulsz ki, nem? 😂 Sima kutya ugatásnak tűnik.
theGabe
theGabe 4 napja
Azért meghajtotta, na, csak 8 henger :) igazából olyan baja nincs szerintem ami nem a futásteljesítményből fakad. A gumik miatt haragszom, azon spórol sok ember, pedig az tartja az úton a bódét.
Balázs Füri
Balázs Füri 4 napja
Még szerencse, hogy a car történeten tudtak spórolni 3990Ft-ot. Az màr biztos keményen padlóra tette volna a „viszonylag egyszerû autónak“ a tulajdonosàt. 😄
Roland Dara
Roland Dara 5 napja
Higgyetek ez teljesen oke video. Van ez a tipus es van az aki "ezt vettem mert tetszett a szine vagy mert a bela szomszedom ladakat szerel es ezt ajanlotta." - ezek sokkal rosszabb esetek.
Szilveszter H.
Eleg draga es feltuno alom. Ha van ra penze, hajtsa, meg ne viselkedjen atlag BMW-skent. 😀
Ragnol Cristian
Miért van az hogy ezeket a rohadt drága fenntartású autókat mindig a gumin spórolják el? Érdemes megnézni, az esetek 85%-ában hulladék gumik vannak ezeken a batár dögökön, pedig pont az ilyeneken lenne hatványozottan fontos a jó gumi. Gondolom azzal nem lehet villantani, más ötletem nincs.
Pécsi Péter
Pécsi Péter 5 napja
Most nem pörgettétek a kerekeket :(
S
S 5 napja
Gyerekkori almaival megelozte a korat
Tamas Telegdi
Tamas Telegdi 5 napja
Gyerekkorában nem is voltak ilyen autók :) vagy te is erre gondoltál?:))
DanaL
DanaL 5 napja
Szóval golyóálló motor amire költeni kellene mert csörög csattog.
Harsányi Zoltán
Zach Dani sem egy zseni... :D vagy csak olyan mint a mi cilikénk... mondja, amit a szájába adnak. :D
bcsa
bcsa 4 napja
Közben írt a TC-re az előző tulaj, aki azon nyombani vezérműlánc cserét javasolt, szóval akkor már 1 misinél tarthat az Avalon ajánlata...
Zoltán Göndöcs
A hátsó szintszabályzó az nem a Xenonhoz van, hanem a légrugóhoz. Tehát az értelmét vesztette mert a légrugó kikerült belőle. A xenonhoz a szintszabályzó az első lengőkarnál van.
Gergely Turcsanyi
Nekem mindkettőt használja.
Albert Farkas
Albert Farkas 5 napja
Mekkora duma És mennyire igaz AKINEK MAJMA VAN,LEGYEN PÉNZE BANÁNRA 😂😂😂
Murányi Zsolt
Murányi Zsolt 16 órája
Nekem új volt 😉
Chukyka
Chukyka 4 napja
Ez már régi. De egy újszülöttnek minden vicc új :)
Bolsi Baszo
Bolsi Baszo 5 napja
Évszám nélküli gumit minek vesz bárki?
Krisztián Kovács
valoszinu ezt adtak a felnivel egyutt. (en vettem igy felnit jó áron csak dobom is ki a gumit azonnal...)
Ragnol Cristian
mert olcsó, és gumival nem lehet villogni
Bolsi Baszo
Bolsi Baszo 5 napja
Városban 18-19 liter....az ilyeneket miért engedik forgalomba?
Gergely Turcsanyi
Hallod, ez nem egy zöld fórum. Rossz helyen jársz.
Ferenc Attila Medve
miért kérnék eneost a castrol helyett??!
Tschweschpnpaam
Meggyőztetek! Gyerekkori álmom volt egy 6-stoplis fekete csuka fehér csíkokkal. Megrendelem és nyáron abba fogok járni, (mert a műfüvesen és a bitumenes pályán úgysem tudom használni.) A másik álmom a Golf I. volt, de azt elengedtem, mire felnőttem. A Golfot is. Megvette, amit én nem mertem.... Igen, soha nem jutott eszembe.... Hááááát, mióta tudom, hogy az autók ára és minősége közt nincs összefüggés, na ez nagyon szelektált nálam. Az autó a szolgám és tudom, hogy sokba kerül fenntartani egy autót, de olcsón akarom megúszni. Olcsón, pl. mindig ADAC-különösen ajánlott gumikkal járok. A sz.rt mindenhol kerülöm. PONT az autóm mutatta meg azt, hogy tudja, amit ígér, olcsó, felhasználóbarát fenntartással. Amit manapság azért keresni kell. Vasaló, porszívó, mosógép .... fronton is.
Ádám Dörner
19 LITER :O
Péter Varga
Péter Varga 5 napja
A tulajnak ajánlom a bimmerfix.com-ot a fagyálló szivárgásra. Jól ismert probeléma és könnyen javítható 👍🏻
Kristóf S
Kristóf S 5 napja
...és a majdnem 900 ezres árajánlatban még nincs benne egy új gumiszett, ami ebben a méretben alsóhangon 2-300 ezer forint, és a most le nem bontott burkolat alatt is lehetnek még csodák. De hát ha valakinek ez a gyerekkori álma...
Következő
G.w.M - Minden Amerika
3:38
Megtekintés 105 E
Super Soco túra egy fagyiért
13:44
Miért vettem FIAT Bravo 2-t?
12:19
A Motortesztelés Árnyoldala...
14:36