Sötét

Simoniz FIX IT PRO karceltüntető filc teszt 

Feliratkozás 80
Megtekintés 149 E
99% 1 481 11

Egy újabb gyöngyszem a csodát ígérő termékek sorából, amely tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Autók és más járművek

Közzététel:

 

2020.máj.15.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 80   
bálint szegezdi
Szia ! Facebookon küldtem egy Facebookon hirdetett csoda műanyag felújító “ csodaszert “ mondaniuk én annyira hiszek neki , hogy hamarabb cserélem a műanyag cuccokat mint , hogy valami csoda vacakkal mókoljak ami szerintem nem jó semmire
. Átok
. Átok 2 napja
működne a dolog, ha elolvasná azt a fucking manualt. Amerikában van erre egy rövidítés: RTFM. read the fucking manual. feloldja a lakkot, és az alatta lévő festékréteget, majd UV-sugárzásra köt. tényleg nem működik, ha nem akarom. a másik a rozdaeltávolító teszt. mi a fakkomért vennék öt (egy, kettő, három) ezerért 30ml rozsdaeltávolítót, amikor 300 forintért vehetek boltban egy litert??? huvid.info/video/m9m0l5tn0ZXHaqI.html 6 évvel ezelőtti...
BushDoctor1970
ezt nem hiszem el :D a hegyet egyfolytában benyomva kell tartani, úgy szivja meg magát...nem igy pumpálgatni :D Amúgy rá van irva ;)
Attila Perlaki
Majdnem vettem, mert a szívem csücskén van itt ott amott egy egy aprócska karc... ...de így marad a polírozó mester keze... ...neki is meg kell venni valamiből a sört ( is ) , amit a jó végzett munka után megihat. 😊😊
krisztian198406
Legjobb kár eltávolító vagy legalább is nagyban tompítja a karcot, kb ugyanaz mint ez a tiktakk toll, csak jobb helyeken 1K-s lakkot tesznek bele. A célja nem a karc eltüntetése, hanem egy átmeneti felület védelem, míg szakember ki nem javítja (autófényező).
Dóri Tamás
Dóri Tamás 3 napja
Tudnám ki az a 73 akinek nem tetszik a videó. A forgalmazó és szűk családi köre?
Dóri Tamás
Dóri Tamás 3 napja
Ezt is figyelmedbe ajánlom, szerintem ez a top: szivargyújtós AUTÓS FOGYASZTÁS CSÖKKENTŐ Ismerek olyan nyugdíjast aki megvette 15000 ért anno.
Dóri Tamás
Dóri Tamás 3 napja
A weboldal címe már egyértelművé teszi, hogy csak kamu szarokat akarnak eladni.
Robert Kiraly
Robert Kiraly 3 napja
Websopok a vilag legnagyobb atbaszasai...es ez a jovo??????
Róbert P
Róbert P 3 napja
Itt egy ellenpélda(?) huvid.info/video/m9m0l5tn0ZXHaqI.html
Biggieboy1982
Biggieboy1982 4 napja
Eleve nem a "csodatörlőkendőt" használtad, tehát már ott el lett rontva. Utána meg hőlégfúvóztad, há persze hogy nem jó!
Richárd Bőhm
milyen fura :D a tutitermékek oldalán nem láthatók a vélemények :D
R. &. R. Szervíz
Hát ez vicc 😂 huvid.info/video/m9m0l5tn0ZXHaqI.html
Tibor Kiss
Tibor Kiss 6 napja
nem tudom mennyibe kerul, de egy tubus alap fogkrem valoszinuleg olcsobb..:)
zoley88
zoley88 6 napja
gondolom hasonló elven működne mint a wax, csak az használ... el nem tűnteti, de befedi és szebb egy ideig.
László Rácz
<a href="#" class="seekto" data-time="227">3:47</a> a jószág fogja...😂😂😂😂 Ezen beszartam kopasz! Nagyon nagy vagy... Így tovább a videók gyártásával!
oronald1
oronald1 6 napja
huvid.info/video/m9m0l5tn0ZXHaqI.html
Celtor Cceltor
nekem működött. Swift...
Celtor Cceltor
árnyékba csináltam úgy, hogy előtte nedves zsepivel letöröltem, megszáradt majd rákentem ezt napon hagytam vagy 5 órát , nem mostam le 1 hétig meg víz sem érte, majd következő mosás után meg most sem jött le, lehet mázlim volt, vagy valami, de eltűnt a karc, konkrétan meghúzták a jobb ajtót.. már el sem viszem festetni, 30 ezer lenne.. fene az! annyit nem ér a kocsi.
Attila Kovács
A célját elérte kifizetted nem?
Tim Tom
Tim Tom 7 napja
Csak Honda Jazz kompatibilis!
Chr _
Chr _ 7 napja
Szerintem kár arra pazarolni az idődet, hogy szar termékeket mutass be, aki ezt a vlogot nézi úgyis tudja. Tőled, - mint tapasztalt nepper berkeken beüli - kíváncsibb lennék inkább olyan fogásokra, amiket a nepperek használnak akár átverésre, megvezetésre, akár valódi javításra, pimpelésre, szépítésre!
Chr _
Chr _ 7 napja
Visszavonom, most látom, hogy 100e feletti nézettség van, akkor hajrá :)
Péter Lajgut
Péter Lajgut 7 napja
Én találtam olcsóbban is, de neem, nem veszem meg 😁 690-ért de tiszta vicc még annyiért is.
Szabest
Szabest 7 napja
<a href="#" class="seekto" data-time="240">04:00</a> az a hang😫
Goose Screamin
Csalásért fel kellene jelenteni az összes kib.... forgalmazót :))
You Tube
You Tube 7 napja
Nagyon jókat nevettem :D Tényleg botrány hogy ilyen szarokból valakik mennyi pénzt összeharácsolnak kész kabaré. Viszont valamit tényleg kezdjetek már légyszives a felbontással mert szinte semmit se látni a karcokbol minden annyira egyforma :D De azért ment a like jó kis müsor volt :D Hehe
Cuccos19
Cuccos19 7 napja
"Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship". XDXD Amúgy ja, kb annyit ér, mit a ránctalanító krémek. Ha érnének valamit, akkor a plasztikai sebészek éhen halnának. XD
Krisztian Bogdan
Kopasz a legjobb...köszönöm a videóid.
Krisztian Bogdan
Imadlak....
Gunther von Hoffer
A lehúzott sliccen átvezette mikrofon kábel verhetetlen.
István Antal
István Antal 7 napja
Ez ilyen rejszolócerka?
parpad
parpad 8 napja
Nagyon tetszett a videó. Egy hiteles ember vagy! Megérne egy misét még a sok ODB2-es "chip tuning" megoldás, ahogy a sok mágneses elven működő fogyáasztáscsökkenő, de gondolom az emberiség már túlvan ezeken, így mindig kitalálnak valami újat. Az emberi "leleményesség" határtalan, és ameddig lesznek olyanok, akik a szakszerű fényezést nem tudják megfizetni, addig az ilyen vackokat el is fogják tudni adni.
Peti Máté
Peti Máté 8 napja
B+,én meg drága pénzért evittem fényezőhöz a kocsit..😥
Péter Péter
Péter Péter 8 napja
Kb. erre lehetett számítani! Ez egy csoda.....🤩🤩
zz9poti
zz9poti 8 napja
Kopasz kérlek a táblát tegyétek balra 15 centivel!!!! Teljesen kikészít. Rálóg a leendő vizesblokk kicsempézett hátfalára. 😁
Árpád Molnár
Amit Magyarországon forgalmaznak az jó nektek magyaroknak, mert mindennel átbasznak benneteket és ti még ezen is csak szórakoztok.Én is vettem sok ilyen szarságot Magyarországon és egyetlen egy sem volt jó minőség. Én ezeket inkább megveszem Ausztriában és garantáltan , minden sokkal jobb minőség!
Joos Balazs
Joos Balazs 8 napja
"Egy vidéki idős bácsi fedezte fel véletlenül a technológiát. A fényezők őrjöngenek..." 😎😄
Solson Katelyn
Én is mindíg nevetek az ilyen hírdetéseken! Sok cég mottója lehetne " Minden reggel felkel egy hülye"
Csák Krisztián
Legjobbak ezek a részek! Kár, hogy olcsóbb verdát nem láttam a Becsületesnepper /HaHu-n :(
Géza Géza
Géza Géza 8 napja
Megérdemled nepper ,hogy becsapjanak! Ez olyan mint a hóhér akasztása! :)
László Z.
László Z. 8 napja
Kíváncsiságból felmentem a honlapjukra és megkerestem a terméket. Az ott lévő 6 hozzászóló isteníti :D Mekkora király, ajánlják mindenkinek. Nagyon szívesen elbeszélgetnék ezekkel az emberekkel :D Egyébként évekkel ezelőtt én is kipróbáltam, amikor kb 600Ft -ért hozzá lehetett jutni. El kell mondjam valóban szart sem ér. Ha meg is szárad rajta a trutyi, inkább jobban látszik, mert fénylik és oda vonzza a tekintetet. Nem régiben véletlenül megtaláltam az egyik fiók mélyén beszáradva, helyből dobtam a szemétbe :D
zz9poti
zz9poti 8 napja
A videókban tű van a filctollban, aztán simán visszafelé játszák, azt ahogyan belehúzzák a karcot.
Nevem Azén
Nevem Azén 7 napja
Az ilyen és ehhez hasonló reklámokban fél napig preparálják a hibát, karcot mindenféle trükkel, hogy az igazinak tűnjön. Az ilyen preparált hibát egy vizes rongy is eltünteti, nem kell hozzá csodafilc.
Zoltan Kruller
Vicc 2500 minusz
Laszlo Kalmar
Laszlo Kalmar 8 napja
Így kamerában tényleg "csökken" a karc láthatósága megfelelő szögből (fénytörés titkai), de ezt rávaxolok is elérem, valami félkemény cuccal. Btw, én már a múltkori rozsdaizénél is azt éreztem, valahogy nem Nektek való ez a sorozat, tudtok ennél jobbat is. Ha ezt lacika csinálja otthon a panel aljában, azt mondom, ennyire futja a srácnak, de Ti lassan youtube legendák vagytok, hagyni kéne ezeket a bazári cuccokat másra. Komolyan, vagy tesztelj rendes szerszámokat ,esetleg értelmes dolgokat, ...az engem is érdekelne pl, ezek a íbéjes ózongenerátorok pl érnek-e bármit, az olcsó közértes dugókulcs előbb törik-e el mint a 8x annyiba kerülő beta, stb. Tényleg ezért kár a kamerakopásért, meg az időért, ha csak leülsz, és autókról dumálsz, mint a nepperszekcióban a műhely pornóban, vagy bármi, 200x érdekesebb tartalom ennél. Mi lesz a következő,... előre félek,... fogyasztás csökkentő mágnesek, műanyaglapátos játékokból származó 12v-os "villanyturbó", 1200ft-os "MP3 autórádió"..vagy mi.
Gábor Lukácsik
"a múltkori rozsdaizénél is azt éreztem, valahogy nem Nektek való ez a sorozat, tudtok ennél jobbat is. Ha ezt lacika csinálja otthon a panel aljában, azt mondom, ennyire futja a srácnak, de Ti lassan youtube legendák vagytok, hagyni kéne ezeket a bazári cuccokat másra." Csak két részt láttam, de ha mind ilyen eleve gagyi termékek kipróbálásáról szól, akkor értelme nincs igazán. "tesztelj rendes szerszámokat ,esetleg értelmes dolgokat" Ugye. Valami olyan, ami tényleg hasznos információ.
Viktor Balla
Viktor Balla 8 napja
Én is vettem pont ilyet az aliexpressen, ott 350Ft volt 2db.
Videó
Videó 8 napja
Kimaradt egy fontos dolog, UV sugár hatására keményedik ki a lakk. Hőlégfúvóval nem lehet kikeményíteni. Legalábbis ezt a fajtát. Használata - A Fix It Pro-t kizárólag árnyékban alkalmazd a megkarcolt felületen, ezt követően pedig közvetlenül napon szárítsd meg! - A kezelni kívánt felületet tisztítsd meg és hagyd megszáradni! - Vedd le a toll kupakját, és helyezd be a hegyét! - Többszöri (40-50) benyomással nedvesítsd be a hegyet, ügyelve arra, hogy a hegy ne csússzon be a tollba! - Alkalmazd a Fix it Pro-t a karcokon, vékonyan felvéve az oldatot! Ezzel a művelettel javasolt igyekezni, mert az UV sugarak hatására azonnal elkezd hatni az oldat! - A kezelés végén egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget! - Használat után a tollat azonnal zárd be a kupakkal, nehogy beszáradjon a hegye! - A műveletet elvégzése kizárólag árnyékban és +10 C fölötti hőmérséklet esetén javasolt! - A kezelt felületet ezután közvetlenül napon szárítsd meg! - A kezelés után a formula kb. 1-48 óra múlva fejti ki a hatását.
Ati Szaki
Ati Szaki 8 napja
Én vettem de még a fiókba van nem próbáltam ki😁de ezeket után nem is fogom megy a kukába 🙈
Tamás Gyergyói
"Kettőezerötszáz forintárt árulják ezt a ... (szart*)... :D A működése kísértetiesen hasonlít az edding lakkfilchez. Oksa, ők (még) nem teljesítették ki a palettát teszem fel a "RAL 9005" színre. Ja és az egyik (nem három, hanem hétbetűs, piros-fehér logós) építési áruházban ugyanez 700 forint. :) *= szerkesztői megjegyzés, szerintem konkrétan ez volna ide való. :)
Tamás Gyergyói
...továbbá amit "reiszolsz" a stifttel anélkül, hogy az életre kelne, na annyitól egy félig halott Rába motor üzemanyagrendszere már full levegőtlen lenne és pöccre indulna. :D
T. Tamás
T. Tamás 9 napja
Minel tobb videot nezek Pistarol, annal jobban meggyozodok rola, hogy egy nagyra nott gyerek😂😂
Tamás Szakállas
Mint mindannyian...
Zsolt Török
Zsolt Török 9 napja
54 tutitermék pont hu alkalmazottnak nem tetszett a videó XDDDDDD
Gerysson
Gerysson 9 napja
Mester hol vannak az autobehozós vidijók? Miért szállt ki? Nézze meg azok a videók a legnézettebbek... Kérem pótolja a feltöltést!
Gerysson
Gerysson 8 napja
@Becsületesnepper 🙏😎🚘
Becsületesnepper
Nyugalom, az is jön.
Péter Juhász
A gyártónak is és a terjesztőnek is kijárna egy hatalmas birság. Ez szimpla átverés, a vásárló megtévesztése. Az oké, hogy vannak olyan termékek, amik nem olyan hatásosak, mint ahogy beállitják őket de EZ konkrétan lószart nem csinál. A facebookot is picsán kéne baszni, hogy ilyen kamu szarokat fel mer dobni reklámként.
Alex imd
Alex imd 9 napja
Az elet szepsege az ilyen apro pici igazsagokbol all. Koszi az egyszeru es eszszeru mahyarazatot. Minden jot magyar ember
Zsolt Héring
Zsolt Héring 9 napja
Én a Platinum 20 sec nevü készletet rendeltem, az ugyan ilyen szar. Semmit nem csinált a karcolásokkal.
AdamHun23
AdamHun23 9 napja
53 dislike azoktól akiknek működött a filc! 😀
. Átok
. Átok 2 napja
ja, akik tudnak olvasni, és elolvasták a használati utasítást
zoli771018
zoli771018 9 napja
Biztos, hogy rosszul használtad. Egy csomó reklámban egy csomó embernek sikerült, csak pont neked nem? Ugyan már. Ez egy szisztematikus lejárató kampány a csoda termékek ellen. Biztos megrendelésre készíted a videókat, valaki fizet neked, hogy tönkretedd ezeket a cégeket. Persze, hogy drága literje. Szerinted a kutatás fejlsztés olcsó dolog? Szerinted a NASA ingyen adja a technológiát? Ezeken kellene elgondolkodni! (na jó, vicceltem)
MrGAdam
MrGAdam 9 napja
A fényszóró felújítási megoldás pont aktuális. Várom milyen szart tudnának felajánlani.
Dávid Nagy
Dávid Nagy 9 napja
Régen használtam ilyet pici karcokat tényleg elfedett de néhány év múlva az anyag megsárgult a fényezésen magyarán sárga csíkok voltak a kocsin.
Sanya
Sanya 9 napja
Vigyétek fényezőhöz, fizessétek meg a tudását és a hozzá való anyagokat ennyi! Ezért vannak a szakemberek!
László Harangozó
huvid.info/video/m9m0l5tn0ZXHaqI.html
Szlejer
Szlejer 9 napja
Kopasz csak irigy a Simoniz sikereire, ezért próbálja hitelteleníteni ezt a remek terméket! Közben persze felvásárolja előlünk az összeset!!!
István Borsányi
Egyébként ezek UV-ra kötnek meg.
Salamon Salamon
Ahogy nyikorog ....meg jobban megkarcolja . Idezem edesapam aki szakmabeli... Fiam ha egy szepen fenyezett ajton karc lesz inkabb olajozd meg mint ilyen szir szarert penzt adj :)) Nagyon jo vidokat keszitesz Istvan. A legjobbakat.
Csaba Gura
Csaba Gura 9 napja
Az üzemanyagadalék is sorra fog kerülni amit reklámoztál?
István Vígh
István Vígh 9 napja
Én nem tudom miért kell kukacoskodni ! Nem lett rosszabb és már ez megér 2500-at :)
Gabor Banfalvi
Pedig nekem azt mondtàk hogy még a repedéseket is eltünteti
Laszlo Bauer
Laszlo Bauer 9 napja
Kivancsi leszek hogy lesz-e ezeknek a videoknak valami kovetkezmenye. Ugy ertve hogy a forgalmazo reszerol.
Tibor Tóth
Tibor Tóth 9 napja
Az az olvasószemüveg elég gázos! Focus Medical-t javaslom és egy Visumax kezelést. Megfizethető és megváltozik az életed! Meglátod nem fogsz csalódni és újból élesen fogsz látni. Persze majd a karcolásokat is a karosszériákon. :)
Róbert Tarr
Róbert Tarr 9 napja
Jó ez a cucc, viszek hozzád pár műanyag alkatrészt, meg csinálod vele? A szemetek, a méh telepen nem vették be.
Ottó Zsolt Albrecht
Igen,igen ezt nagyon támogatom.! Én is vettem ugyan ennyiért egy ilyen terméket. Sajnos nem jó lett,de írták,hogy várni kell a termék megjelenesétére,a toll hegy beillesztése után. Ez semmi, amin az utóbbi javíttot volna! Így jártam,de itt profin leírja a kedves nepper nektek is!
jawa350power
jawa350power 9 napja
Az ellenreklámot a magyar jog bünteti. Csak szólok, mielőtt baj lenne belőle....
Bence Jávorszki-Farkas
A teleshop videóban mindig erős napsütésben csinálják, és el is mondják, hogy: "Hagyja napon megszáradni!" elvileg az UV sugárzástól köt meg. Nem mondom, hogy működik, de azért itt nem voltak ideálisak a feltételek.
Ottó Zsolt Albrecht
Igen! Ez távulrol nézve,hunyiritott szemmel, jól néz ki....
J
J 9 napja
És még hány ilyen kamu termék van.!! Ezt aki eleve elhitte, az nem gondolta át rendesen. Illetve a nökkel is könnyebb megetetni mert közülük sokan nem értenek az ilyesmihez.
flashback986
flashback986 9 napja
2500 forintért eladni a 300 forintos cuccot, na ez Magyarország....
flashback986
flashback986 9 napja
@Gábor Szabó jogos
Gábor Szabó
Gábor Szabó 9 napja
flashback986 nem, ez a fakebukos birkanyáj
Norbert Bilkó
Ha gondolod, teleköpök egy ilyet, adj 2500 Ft-ot.😂😂😂
Cseke Bánki
Cseke Bánki 9 napja
Én is vettem ilyen csodát de nem autóra hanem a telefonomon levő apró surlófényben látszódók karcokra amik csak akkor látszanak mikor le van tisztítva. Nekem az a tapasztalatom hogy amikor bekentem és utánna "letisztítottam" nem sikerült teljesen mert maszatos maradt.--> így eltűnt a karc de maszatos marad az üveg. De ha meg száradt és utánna is tisztítom akkor is "lekopik" ez a cucc. Szóval nem túl hatásos üvegen se. De a surlófényben látszódó karcok ellen amit pl egy kefés mosás okoz hatásos lehet.(ha nem tisztítod le) Az áráról beszélve nekem csak 690 ft plusz 1590 postaköltségbe fájt és ugyan ezt a filcet kaptam.
Gábor Szabó
Gábor Szabó 9 napja
Cseke Bánki gratulálok, de komolyan. Akkor megvan ki veszi ezeket a szarokat.
Attila E
Attila E 9 napja
A sikertelenseg oka egyertelmu! Eloszor a nitro hasznalata, utana pedig a tisztito kendo nem alkalmazasa okozta. Ha szakszeruen vegigcsinaltad volna, tuti sikerul. 😂😂😂
Ferenc Kiss.
Ferenc Kiss. 9 napja
Egyszer volt egy punkzenekar,és volt egy ilyen számuk:JÓJAZ PARASZTNAK! Egy felsorolás olyan dolgokról,ami ma már a nyilvánvalóan a gáz kategória... teleshop???.....még sokáig aratni fognak,mivel megvan a befogadó közeg....
Kiwictor
Kiwictor 9 napja
Eh, ilyen hozzá nem értő kezekben még a szent karceltávolító filc is tehetetlen! Emberek! Most komolyan! Hát van a karceltávolító filcen karc? Nincs? Na ugye! :DDDDDDD
Robi Imre
Robi Imre 9 napja
Erre a wd 40 ezerszer jobb :)
Következő
Alfons - Corona (City Of Wuhan)
2:39
Cooking with chainsaw
10:10
Megtekintés 725 E
Old or new car for playing?
24:59